VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE: CTP îl critică pe Traian Băsescu, după ce președintele a afirmat că Victor Ponta a fost OFIȚER ACOPERIT SIE
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reacționat după ce președintele Traian Băsescu a declarat că Victor Ponta este  ofițerul acoperit despre care a vorbit înaintea campaniei electorale.

Victor Ponta a fost ofițer acoperit SIE în perioada 1997-2001, a afirmat Traian Băsescu, luni seara, iar CTP a replicat vehement.

"E mai slabă decât sceneta lui Robert Turcescu. Aceste deducții pe care le prezintă în legătură cu documentele respective nu vor duce la nicio recunoaștere a lui Victor Ponta. Nici nu are rost să discutăm dacă e așa sau nu e așa", a declarat jurnalistul, citat de digi24.

Vezi și: Dezvăluirile lui Turcescu după ce Băsescu a spus că Ponta e ofițer acoperit

El a adăugat că, în situația în care ar fi fost ofițer acoperit al SIE, Victor Ponta a avut treabă cu exteriorul, cu lupta împotriva spionilor.

"Nu se ocupa cu cetățenii României, nu are nicio treabă cu ei. Și atunci cum să-l demonizezi? Ponta poate să apară cel mult ca un erou, că se lupta cu dușmanii României", a continuat Cristian Tudor Popescu.

El mai spune că mulți români nu iau în considerare plagiatul pe care l-ar fi făcut Victor Ponta, așa că nu crede că acest atac va avea vreun efect.

"Nu va afecta electoratul captiv al lui Victor Ponta și nu-i va trezi pe cei adormiți, care nu merg de obicei la vot. Nu va scoate niciun votant din zona inertă", a mai spus CTP.

Dezvăluirea lui Traian Băsescu a avut un "impact literar grotesc", "într-o competiție de bâlci", a conchis Cristian Tudor Popescu. 

Citește și: Băsescu aruncă bomba: Ponta, ofițer acoperit SIE. Meleșcanu, complice total

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel