Victor Ponta: Mesajul lui Traian Băsescu este îndreptat împotriva PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
victor ponta, psd
victor ponta, psd

Mesajul preşedintelui rostit în faţa plenului reunit al Parlamentului este unul adresat parlamentarilor democrat-liberali şi a „clienţilor acestora“, consideră preşedintele PSD, Victor Ponta, care este de părere că Traian Băsescu s-a săturat să-i ţină în braţe pe cei care, ori fură, ori nu vin la vot.

"Noi suntem dispuşi, în orice moment, având un partener serios şi unul în care să putem avea încredere, să contribuim la ceea ce este bine pentru România: să adoptăm poate chiar săptămâna viitoare, în Senat, Legea educaţiei, o lege bună, să discutam Legea salarizării, nu doar cu noi, cei din opoziţie, ci şi cu partenerii sociali, ca să nu le mai schimbăm luna viitoare. Pentru că guvernul Boc a mai făcut nişte legi ale salarizării şi s-au dovedit proaste. Să facem o lege a bugetului care să nu însemne bani doar pentru cei de la PDL şi, eventual, după aceea doamna Anastase să mai vină cu amendamentele opoziţiei să le fluture prin plen", a spus Ponta care a adăugat că PSD doreşte parteneri de discuţie cu care să stabilească ceea ce este bine pentru România, "nu doar despre interesele personale ale Robertei Anastase sau ale lui Mircea Toader".

Victor Ponta a anunţat că PSD are toată deschiderea pentru acest tip de moratoriu enunţat de şeful statului, cu condiţia ca acesta să se sprijine pe opoziţie.

România nu poate fi sacrificată "de dragul lui Anastase".

Victor Ponta consideră că preşedintele Traian Băsescu "a dat un mesaj clar de schimbare a Robertei Anastase din funcţie şi de oprire a modificărilor neconstituţionale la Regulament (Regulamentul Camerei Deputaţilor, n.r.) doar pentru a da satisfacţie independenţilor". "Poate că a înţeles că mai vrem să avem un parlament şi o ţară democratică, trebuie să refaci un dialog pe care nu l-am oprit noi. Traian Băsescu a înţeles înaintea lui Anastase şi celor din PDL că sunt total incapabili. Sunt multe alte lucruri, multe alte abuzuri comise de cei de la putere nu doar furtul de la legea pensiilor", a adăugat Ponta.

Citeşte şi:

De ce o apără Băsescu pe Roberta Anastase, prin mesajul din Parlament

Traian Băsescu: Economia României se va înscrie pe drumul cel bun peste 45 de zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel