Victor Ponta, mesaj pentru Crin Antonescu: Chiar dacă nu este aici...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Luni, la Palatul Parlamentului, a avut loc o şedinţă aniversară, în care premierul Victor Ponta a prezentat bilanţul celor trei ani de activitate de când este în fruntea guvernului.

Premierul a spus că astăzi ar fi trebuit să fie alături de el și Crin Antonescu. Mai mult decât atât, Victor Ponta a dezvăluit și o discuție avută cu fostul lider PNL.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Crin Antonescu

"Pentru a restabili tot adevărul istoric, astăzi ar fi trebuit să fie aici doi vorbitori: cei doi copreședinți ai USL: Crin Antonescu, alături de mine. Chiar dacă nu este aici - nu m-am gândit vreodată că aș putea fi atât de bun orator cum este Crin - și m-am gândit să-l lăsăm totuși pe el să ne spună ce-a gândit atunci", a spus Victor Ponta înainte de a arăta un video cu declarațiile lui Crin Antonescu făcute în urmă cu trei ani.

Discuție avută de Victor Ponta cu Crin Antonescu 

Premierul a dezvăluit un episod mai puțin cunoscut opiniei publice. Imediat după dărâmarea guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, Victor Ponta a povestit că a fost sunat de Traian Băsescu, pentru a i se propune să vină la Cotroceni.

"Acum trei ani, pe la ora asta, ajunsesem acasă, eram foarte fericit. M-am schimbat și am vrut să plec să joc baschet, când mi-a sunat telefonul. Mi s-a spus că la telefon este domnul Traian Băsescu care mă cheamă la Cotroceni. Am pus telefonul jos și l-am sunat pe Crin Antonescu și i-am zis: Crin, m-a chemat Traian Băsescu la Cotroceni. Mi-a zis: Aoleu! L-am întrebat: Ce părere ai dacă spune să preluăm guvernarea? El a zis: Da! Nu din acest motiv am făcut USL-ul? Restul lucrurile sunt publice și le știți foarte bine", a povestit Victor Ponta.

VEZI ȘI: Ce se întâmpla dacă nu cădea Guvernul MRU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel