Victor Ponta, ironic la oamenii noi din politică “frumoși si liberi”
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Victor Ponta: Mă bucur ca acum suntem condusi de “OAMENII NOI”. Foto: Crișan Andreescu
Victor Ponta: Mă bucur ca acum suntem condusi de “OAMENII NOI”. Foto: Crișan Andreescu
Victor Ponta  a comentat generația oamenilor noi din politică, pe care îi acuză că au fost "concepuți în laboratoarele" din Paris sau Viena.

„Chiar au venit OAMENII NOI in politica / “frumosi si liberi” ( asa cum au fost ei conceputi in “laboratoarele” de la Viena, Paris si alte parti ale lumii – “prietenii stiu cum”)!

Doamna Primar Clotilde de la Sectorul 1 tocmai s-a facut “sora de cruce” pe problema gunoaielor cu patronul firmei responsabile – un foarte respectabil “penal” ( adica persoana condamnata definitiv pentru infractiuni comise cu intentie – cu pedeapsa executata in penitenciar – cu alte dosare penale pe rolul instantelor – cu televiziune care nu plateste taxe si impozite la Buget dar se ocupa cu linsarea adversarilor politici sau economici ai “Patronului” – adica acum “penalii” si “mafia gunoaielor” are un partener oficial – pe Clotilde!

Intre timp “omul nou” Vladut Magicianul a reusit sa gaseasca o diploma – dar a avut nevoie sa vina camaradul Ciolos la Guvernare ca sa convinga pe cineva din Ministerul Educatiei sa “inghita galusca” – problema adevarata nu e ca are sau nu studii – ci ca nu trebuie sa afle “prostimea” de fapt unde si cum a fost el “educat” la Viena inainte sa fie trimis ca Mesia la “paganii” din Romania sa ii salveze ( pentru totdeauna ) de problemele de Sanatate!

Ma bucur ca acum suntem condusi de “OAMENII NOI” – sunt convins ca o sa ne fie asa de bine incat o sa se dubleze numarul celor nostalgici dupa Ceausescu!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel