Victor Ponta și Liviu Dragnea îi dau replica lui Klaus Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ponta Dragnea
Ponta Dragnea
Fostul premier Victor Ponta și președintele PSD, Liviu Dragnea, i-au răspuns președintelui Klaus Iohannis care a afirmat că nu va numi un premier urmărit penal sau condamnat. 

”Eu l-am mai auzit pe Băsescu spunând chestia asta. De o mie de ori a zis că nu mă desemnează prim-ministru și m-a desemnat cred că de trei ori. Cîți bani am dat pe ce zicea Băsescu tot atâția bani dau și pe Iohannis. Vorbind de un lucru serios, eu știu că toți trebuie să ne supunem regulilor din Constituție, deci din legi. Dacă dl. Iohannis are vreun articol din Constituție sau vreo lege care spune că trebuie să desemneze portarul de la Sibiu sau doamna care i-a falsificat actele pentru casă, să o facă”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta a mai spus că ”domnul Iohannis a învățat de la Băsescu să le facă dosare penale la adversari. Și aici îl plagiază. Acum lui domnului Băsescu îi pare rău, i-a venit și lui rândul. În 2019 o să-i pară rău și lui Iohannis”.

În urmă cu o zi, Victor Ponta a făcut aluzie la anul 2019. 

Vezi aici mai mult: Victor Ponta: Dragă Klaus... Facem pariu că din 2019?

”Îi doresc foarte mult succes în încălcarea Constituției. Eu nu am spus niciodată că vreau să fiu premier, dar confirmă ceea ce eu am spus, că face ce zice doamna copreședintă. Să spui acum pe cine preferi sau pe cine nu pui încalcă grav Constituția. Se va suspenda tot mai mult relația dintre dumnealui și oamenii la care face apel”, a afirmat Liviu Dragnea, președintele PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel