Victor Ponta, dezamăgit și supărat
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Între Victor Ponta și Liviu Dragnea mocnește un conflict. Recent, Liviu Dragnea a declarat că a găsit dușmanii PSD, în persoana lui Victor Ponta, dar și a lui Daniel Constantin, vicepreședintele ALDE.  Victor Ponta a reacționat  pe Facebook.

"Sunt foarte dezamăgit și supărat DACĂ această știre e adevărată și cu adevărat Liviu Dragnea mă vede pe mine și pe liderii ALDE ca pe dușmanii PSD", a scris Ponta pe Facebook.

"Pe lângă faptul că o asemenea idee este neadevărată și nedreptă (după ce toată viața mea politică am activat doar în PSD și după ce m-am luptat pentru PSD ca pentru familia mea, iar Daniel Constantin și Călin Tariceanu au fost mereu aliați corecți și de încredere) cred că este și o mare greșeală - adversarii adevărați ai PSD sunt cei de la noul PNL și cei care au vrut mereu distrugerea PSD și a liderilor săi!

Dacă într-adevăr Liviu Dragnea ar gândi așa atunci la Cotroceni trebuie deschisă șampania! Eu sper însă că a fost doar o informație "pe surse" care se va dovedi neîntemeiată".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel