Victor Ponta, dezamăgit de USR. "S-au predat. Sunt doar o anexă a PNL-ului"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Victor Ponta, preşedintele Pro România, s-a declarat dezamăgit de USR şi de Dan Barna. 

"Am crezut că USR va fi alternativa modernă, profesionistă, curată, necesară pe zona politică de Dreapta / așa cum ProRomania este și va fi pentru Stânga!

Văd că liderul USR anunță că s-a “predat” pentru niște funcții călduțe și sinecuri politice, că Uniunea devine o simplă anexă a PNL - adică a unei forțe politice care de 30 de ani face jocuri politicianiste , afaceri și interese personale! Înseamnă că Dreapta va rămâne ce este azi - o adunătură ineptă de sifonat bani și funcții de la Stat! Mesajul că dacă votați USR vă treziți că obțineți PNL este o uriașă eroare politică!

ProRomânia nu va fi niciodată anexa PSD sau a altui Partid vechi - nu suntem deloc “condamnați” să ne punem la remorca cuiva - dimpotrivă / suntem “condamnați” să oferim alternativă la ceea ce oamenii NU mai vor după 30 de ani / nu ne trebuie funcțiile și pozițiile oferite de vechii politicieni în schimbul transformării noastre în “soldați cuminți” / noi vom lupta pentru schimbare, modernitate, profesionalism - pentru reforma care TREBUIE făcută până în 2024!

Noi spunem că cerem voturile pentru ProRomania ca să fiți reprezentați de ProRomania ( nu de PSD sau de alt Partid)! Direct și asumat!

Noi suntem ProRomania - și ținem doar cu România!", a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel