Victor Ponta: ”Avem un fel de BLESTEM”. Remarcă despre Traian Băsescu și Klaus Iohannis
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Victor Ponta
Victor Ponta
Victor Ponta, fost premier al României și actual președinte la partidului PRO România, a vorbit astăzi, la DCNews LIVE, despre ”blestemul” din campania prezidențială abătut asupra României. 

După observația analistului politic Bogdan Chirieac cu privire la cea mai importantă nerealizare a președintelui Klaus Iohannis, că n-a reușit să pună capăt epocii Băsescu, președintele PRO România, Victor Ponta, a făcut un comentariu, în cadrul interviului DCNews. 

”O să zică lumea că sunt ca vulpea cu strugurii... Domnul Iohannis a câștigat prezidențialele, i-am dorit succes și chiar mi-am dorit să aibă, dar noi avem un fel de blestem:

- Domnul Băsescu a câștigat alegerile cu sloganul Să trăiți bine, am trăit foarte rău, am avut criza economică.

- Dl Iohannis a câștigat alegerile cu România lucrului bine făcut. Cred că suntem toți de acord, chiar și dl Iohannis, că azi, în 2019, sunt multe lucruri care nu sunt făcute bine sau nu sunt făcute deloc, fie că vorbim de autostrăzi, spitale, fie că vorbim de legi, de conflicte constituționale. Poate data viitoare, nu știu dacă va fi  în 2019, cine va fi ales poate vine cu un slogan, să se aplice și-n cursul mandatului” a spus Victor Ponta, la DCNews.ro

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel