Victor Ponta, atac la PNL: Orban nu alocă bani pentru alocații, dar trage un chef cu whiskey și țigări scumpe
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Victor Ponta, liderul PRO România, are un atac la adresa liberalilor pentru refuzul acestora de a mări alocația copiilor.

1 Iunie 2015 - Presedintele Iohannis promulga Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii / Prim Ministrul Victor Ponta aloca banii necesari si incepe plata !

1 Iunie 2020 - Presedintele Iohannis a promulgat noua Lege privind dublarea alocatiilor pentru copii / Prim Ministrul Ludovic Orban NU aloca banii si NU plateste niciun leu copiilor ( in timp ce trage la Guvern un chef cu whiskey si tigari scumpe) !

Legea este in vigoare - dar Orban nu o aplica / Dragnea este in inchisoare ca a furat banii copiilor din Teleorman / Orban fura banii copiilor din toata Romania si sta la Guvern!

Pretexte, scuze, explicatii - dati bani copiilor hotilor si mincinosilor!!!

2015 - Presedintele Iohannis cere repetat demisia Guvernului Ponta / 2020 - Presedintele Iohannis sustine neconditionat Guvernul Orban.

Fapte - nu vorbe! Restul nu conteaza!

La multi ani tuturor copiilor si fericire parintilor / sa ne bucuram de ei - si sa-i invatam sa faca mereu diferenta intre bine si rau!

Update - penelistii au primit mesajele de raspuns pentru aceste adevaruri incontestabile / banii de alocatii se duc imediat inapoi in economie si in TVA / deci trebuie dati mai ales cand e recesiune ca sa ajuti la relansare / dar mi-am amintit cat imi cerea in fiecare zi demisia Dl Iohannis atunci - si acum?, scrie liderul PRO România pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel