Urmărește emisiunea live
Victor Negrescu, alergător la "Crosul Europei": Invit tinerii să facă sport, pentru a avea o viaţă sănătoasă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fostul ministru Victor Negrescu, candidat pentru un nou mandat de europarlamentar din partea Partidului Social Democrat, care a alergat joi, la Alba Iulia, la "Crosul Europei", le-a recomandat tinerilor să profite de timpul liber şi să facă sport, pentru a avea o viaţă sănătoasă. 

"O Europă sănătoasă este o Europă puternică şi noi astăzi, la Alba Iulia, am arătat, încă odată, acest lucru. Invit tinerii să profite de timpul liber pentru a face sport, fiindcă e foarte importantă o viaţă sănătoasă", a afirmat, la finalul cursei, Victor Negrescu, care s-a clasat între primii 100 de participanţi, din cei peste 1.000.

Social-democratul, care a participat pentru al treilea an consecutiv la "Crosul Europei", organizat în Cetatea Alba Carolina, obiectiv modernizat cu fonduri europene, s-a clasat pe locul 86, după ce a alergat peste şase kilometri.

Progres pentru fostul ministru

Negrescu a menţionat că a progresat şi că a obţinut un timp mai bun ca anul trecut. "A fost o plăcere să alerg la 'Crosul Europei' - pentru a treia oară pentru mine, m-am clasat mai bine, în primii 100, şi am arătat, încă odată, că Alba Iulia simte european şi că de aici, din Capitala de suflet a românilor, transmitem un mesaj capitalei Europei că noi, românii, vrem să contăm mai mult la nivel european şi că vrem să participăm, vrem să schimbăm lucrurile", a afirmat fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene.

Peste o mie de persoane au alergat joi, pe ploaie şi la o temperatură de 10 grade Celsius, la "Crosul Europei", ajuns la ediţia a VI-a. Desfăşurat sub genericul "EU alerg! Ne antrenăm pentru implicare civică şi vot!", evenimentul a fost organizat de Europe Direct Regiunea Centru şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel