Victor Ciutacu: S-o anunțe cineva și pe Simona Halep. Fetele alea nedopate au calificat România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: DC News
FOTO: DC News
Sportiva Simona Halep a fost luată la ochi de către jurnalistul RomâniaTV Victor Ciutacu. Realizatorul TV i-a transmis un mesaj ironic. 

Realizatorul TV Victor Ciutacu a transmis o opinie după ce România s-a calificat, în premieră, în turneul final al Billie Jean King Cup, chiar și fără ajutorul ”vedetei” Simona Halep.

Victor Ciutacu a lansat un ”atac” asupra Simona Halep, după ce România s-a calificat, în premieră, în turneul final al Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup), iar ”vedetele” întâlnirii din SUA, unde a avut loc barajul cu Ucraina, au fost Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, care au obținut toate cele trei puncte necesare, după ce au fost conduse cu 2-0 la finalul primei zile.

”S-o anunțe cineva și pe Halep, pare că încă n-a aflat, că fetele alea nedopate au calificat România. Țara aia unde a avut ea domiciliul când era mai mică...”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

FOTO: Captură Facebook @Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a taxat-o pe Simona Halep și cu alte ocazii. 

Simona Halep a fost suspendată de ITIA pentru patru ani, în dosarul de dopaj, iar TAS i-a acceptat apelul și i-a redus suspendarea la 9 luni, sportiva având posibilitatea să revină în circuit imediat după anunțul făcut de Tribunalul de la Lausanne, astfel că fostul lider a jucat la primul turnul ce i-a oferit un wild-card, cel de la Miami, unde a pierdut în primul tur, dar a obținut primele 10 puncte și revenirea în clasamentul WTA. 

Dorința Simonei Halep de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris însemna convocare în echipa națională, dar și punctaj adecvat, astfel că sportiva și-a anunțat prezența în lotul antrenat de Horia Tecău. Însă, la finalul lunii trecute, FR Tenis a anunțat, într-un mesaj postat pe Facebook, că ”din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei”. În meciul de la Miami a putut remarca faptul că românca a acuzat dureri la nivelul umărului drept, motiv pentru care a și solicitat intervenția fizioterapeutului.

Totodată, Simona Halep s-a arătat încântată de invitația primită de la organizatorii de la Oerias, un turneu WTA 125, care se desfășura pe zgură, considerat un turneu-antrenament pentru cel de la Madrid, însă bucuria nu a durat mult, deoarece vineri, 12 aprilie, a anunțat că se retrage și de aici, din motive medicale, pentru a nu-și pune în pericol participarea la Madrid, un turneu WTA de 1.000 de puncte, pe care îl și câștigase de două ori, în 2016 și 2017.

Citește și: România s-a calificat la turneul final al Billie Jean King Cup. Răsturnare de scor cu Ucraina

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel