Victor Ciutacu: Robert Turcescu, ce spunea în 2012, când s-a aflat că este colonel-VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Victor Ciutacu postează pe blog un monolog  al lui Robert Turcescu din emisiunea "Sub semnul întrebării", moderată de acesta  la B1 Tv, după ce s-a aflat că este colonel.  

"Mizeria cu autodetonarea demonstrativă, pe blogul ulterior băgat în mentenanță și în direct, a colonelului Turcescu, pigmentată cu misticism și invitații colective la deconspirări, are (și) altceva urât în spate. E, clar, cu va urma. Fiindcă, între altele, canalia aia n-are nici onoare, nici conștiință. Deci n-avea ce să urle-n el. Încă n-am o concluzie a acestui scandal pur securistic. Am comentat, parțial, în funcție de desfășurarea nebuniei", scrie Ciutacu pe blog.

Citește și: ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. ILIE NĂSTASE: Am intervenit, nu l-am dat afară

"Până ce mă lămuresc ce-i în spate, vă ofer, spre aducere aminte, niște mărgele de înțelepciune ale aceluiași cadru militar. Era momentul când s-a aflat că e colonel, nu și despre acoperire. Zic că eliberarea nu e completă fără un gest spectaculos.

Promit să-mi trag un glonț în cap dacă este găsită vreo adeziune de-a mea la PDL. Chestia cu colonelul este iarăși halucinantă. În primul rînd nu am fost informat de o asemenea avansare, la care probabil ar fi trebuit să-mi dau acceptul. O altă problemă e că n-am făcut armata, așa că n-am cum să fiu colonel. Trăim într-o epocă a demenței", scrie victor Ciutacu pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel