Victor Ciutacu, replică lui Traian Băsescu, după ce a atacat România TV
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Victor Ciutacu i-a dat o replică acidă lui Traian Băsescu, după ce fostul președinte a declarat că atât acesta, cât și Elena Udrea au deventi ținta posturilor România Tv și Antena 3.

"Viteazul Băsescu se dă lebădă. Cică el și cu neprihănita Udrea sunt ținte politice. Dar nu ale lu' Coldea și Kovesi, că n-are sânge să se ia cu ei de când s-a strâns funia la par, ci ale Antenei 3 și RTV.

Da, eu aproape am convingerea că Voiculescu (scos pe șest de la Rahova) și cu Ghiță (cu încălcarea controlului judiciar) au arestat-o abuziv pe Minunea Blondă, i-au băgat șobolanul pe țeava căcăstoarei și i-au pus cătușele pe scaunul ginecologic. Și, cu titlu de autodenunț, eu și cu Gâdea am luat șpăgile la sacoșă de la ăia care primeau lucrări de la doamna Cocoș.

Citește și: Victor Ciutacu, despre Marian Vanghelie: Statu' de drept să-și ia revanșa

Ca să putem finanța, în disprețul legislației în vigoare, campania electorală a lu' Peter Pan, văr de cruce cu Patronaș al lu' Bercea Mondialu. Da', sincer, mă așteptam ca la aia cu răspopitu' s-o adauge și p-aia cu tonomatu'...", a scris Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel