Urmărește emisiunea live
Ciutacu, mesaj DUR pentru Voiculescu: Să nu zici că nu ţi-am spus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Bulai, ''lecție'' despre Eminescu. Ciutacu: Îl face userist
Bulai, ''lecție'' despre Eminescu. Ciutacu: Îl face userist
Jurnalistul Victor Ciutacu i-a transmis un mesaj dur lui Vlad Voiculescu, după ce acesta s-ar fi supărat pe unul dintre titlurile apărute în presă despre el. 

"Pe tânărul ochelarist timid îl arde pe ficați titlul, nu fondul. Ca-n orice diversiune de unitate militară, acolo unde argumentul e suspendat prin decizia caporalului de serviciu. Fraierică, dacă s-ar fi ocupat de tine unul dintre securiștii ăi bătrâni, nu epigonii de azi, te-ar fi învățat ceva. Când stai pe o funcție de demnitate publică/administrativă sau râvnești la una, nu te bagi în pat cu ziariste.

Fiindcă, unu la mână, vei fi suspectul de serviciu la orice scurgere de informații, reespectiv, doi la mână, că, atunci când se va rupe lanțul de iubire, fix fosta te va arde pe micile și murdarele tale secrete. Să nu zici că nu ți-am spus. E ultimul sfat gratis de la mine. Dacă te-ai strâmtorat cu magiile, ceea ce mă cam îndoiesc, vezi pe la unchiu' Nic, poate i-a mai rămas ceva mărunt pe stoc.", a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel