România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 02 dec 2019 / 22:24
Victor Ciutacu l-a luat la rost pe Rareș Bogdan, în direct. ”Astăzi am primit o palmă”
Victor Ciutacu i-a amintit lui Rareș Bogdan ce promisiune i-a făcut în campania electorală, pe care încă nu o au pe lista scurtă reprezentanții PNL. 

Rareș Bogdan vorbea despre respectarea promisiunilor electorale, într-o intervenție telefonică la România TV, moment în care Victor Ciutacu i-a spus: ”Apropo de respectat promisiuni electorale, d-le Bogdan. Astăzi am primit ca o palmă eu, personal. Mi-ați promis, vreme de câteva luni de zile, că se termină cu pensiile speciale și astăzi aflu de la dvs. că trebuie să vă mai votăm o dată și-n 2020 pentru treaba asta? Aveți proiect de lege al dlui Teodorovici de impozitare a lor. Ce vă ține?”. 

Prim-vicepreședintele PNL a răspuns că ”noi am anunțat astăzi că vom face asumare pe legea recursului compensatoriu, pe OUG 114, pe corecție, pe o mulțime de promisiuni din campanie și că, în momentul acesta, se studiază inclusiv chestiunea legată de pensiile speciale. Dacă dl Teodorovici sau altcineva a anunțat că miercuri se discută în Parlament acest lucru, nimeni nu spune... Eu n-am încredere în domniile lor că, într-adevăr, și-au schimbat atitudinea față de pensiile speciale”. 

Rareș, dar eu am încredere în tine. Mi-ai promis mie că le tai pensiile speciale” a subliniat Victor Ciutacu. ”Nu putem s-o facem de pe o zi pe alta, am venit la putere acum trei săptămâni, tot ceea ce am promis în campania electorală vom pune în aplicare, absolut tot” a răspuns Rareș Bogdan. 

Eugen Teodorovici a explicat, la același post de televiziune, că proiectul său cu privire la tăierea pensiilor speciale are toate avizele necesare, e trecut de Senat și se află pe masa Camerei Deputaților. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro