Victor Ciutacu, detalii neștiute din familia sa. Cuvinte emoționante
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Foto: Facebook Mana Ciutacu
Foto: Facebook Mana Ciutacu
Jurnalistul Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Ediție de seară", a vorbit, într-un interviu recent, pentru "La revista" despre cariera sa în televiziune și despre familia sa. 

Jurnalistul spune că-i este dor de el și de Mana, soția sa, cei de la început: "De noi, cei de atunci. De Mana și Victor tineri, de Vlad mic. Dar totu-i ireversibil. Încerc să trăiesc clipa. Uneori îmi iese, alteori nu". Întrebat ce s-a schimbat între ei în 20 de ani, Victor Ciutacu a povestit: "Noi înșine, suntem cu totul alții decât atunci. D-aia mi-e dor de noi". 

Întrebat când le-a fost cel mai greu să rămână împreună, jurnalistul spune: "Când o să ajung la vremea bilanțului, o să-ți spun. Dacă o mai prezenta interes. Nu mi se pare că am făcut eforturi supraomenești pentru asta. Sigur, viața-i un noian de sacrificii și de compromisuri, dar noi ne-am căsătorit ca să stăm împreună, nu ca să avem motive să ne despărțim". Victor Ciutacu mai spune că Mana îi e dragă mereu: "Întotdeauna. Și n-o spun de complezență. Un om care să se sacrifice el pentru partener ca ea eu n-am mai întâlnit". 

Jurnalistul se simte cel mai norocos pentru familia sa: "Pentru familie. Cariera se clădește și se compromite, banii se câștigă și se pierd, familia e altceva. O ai sau n-o ai". 

VEZI AICI MAI MULT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel