Victor Ciutacu, către #REZIST: Continuați, proștilor...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
Jurnalistul Victor Ciutacu le atrage atenția ”haștagiștilor” că ies în stradă ca să lupte împotriva modificării unor legi care permit celor care nu vor să facă ani grei de închisoare în România să plece în țări de unde sunt greu de adus înapoi. 

Victor Ciutacu a scris un mesaj dur pe Facebook în urmă cu puțin timp. Este unul dur la adresa protestatarilor pe care-i face ”proști” și încearcă să-i facă să conștientizeze pericolul în care aruncă România prin opoziția lor împotriva unei schimbări benefice. 

”Tefeleilor haștagieni, Mazăre, Popoviciu, Ghiță și toți cei care o taie grandios din țară ca să nu-i (mai) ia Miliția și să ispășească secolul de pedepse la pandaimos o fac în baza Codului Penal și a celui de Procedură Penală. Alea meșterite de Bica și trecute de Boc, la cererea lui Băsescu, fără nicio dezbatere publică, prin asumarea răspunderii guvernamentale, în Parlament. Da' voi ziceți că-s bune legile și ieșiți în stradă ca să nu le schimbe Dragnea, Iordache și Nicolicea. Ce să zic? Continuați, proștilor...” a scris Victor Ciutacu, pe Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel