Data publicării:

Victor Ciutacu aduce aminte de un text al lui Liiceanu, în scandalul stârnit de Gheboasa. "Asta îl diferenţiază pe reputatul filosof de noi, plebea"

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Facebook Victor Ciutacu
Facebook Victor Ciutacu
Victor Ciutacu intervine şi el în scandalul provocat de prezenţa traperului Gheboasa la Untold. 

"O revoluție cu un mesaj de o simplitate desăvârșită, pe înțelesul tuturor, născută într-un hohot de râs și de exasperare. O revoluție fără dube, trupe de intervenție și gaze lacrimogene, în care n-ai avea în cine să tragi. O revoluție bazată pe un mesaj-cod, pe o siglă care mătură totul în calea ei, o revoluție în care nimeni nu ridică pumnul în aer, nu amenință, nu urlă cu ochii scoși din cap. (...) Așadar, nu vă scandalizați, dragii mei intelectuali, colegi și prieteni care suferiți de răul vulgarității. Cușca vulgarității lor, în care ne-au băgat de ani de zile, nu vă doare mai tare?"

Dacă recitim cu creionu-n mână scrisele plin de miez ale omului de afaceri Gabriel Liiceanu într-un recent moment politic astral, ne pregătim de o schimbare de regim politic condusă de Gheboasă. Asta-l diferențiază pe reputatul fiolosof de noi, plebea, care am rămas tributari versurilor inofensive fredonate lasciv de Minune, Vijelie și Salam", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

CITEŞTE ŞI Edy Chereji, organizatorul Untold, intervine în scandalul cu Gheboasa. "Nu ne putem preface că nu există"

Amintim că în ultimele zile s-a declanşat o adevărată furtună de comentarii pe reţelele de socializare, după ce traperul Gheboasa a cântat pe una dintre scenele de la festivalul Untold, în faţa a mii de tineri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel