Victor Ciorbea, ales preşedinte al PNŢCD în cadrul congresului extraordinar
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Moţiunea lui Victor Ciorbea a fost votată cu 529 de voturi pentru, 4 împotrivă, în condiţiile în care au fost prezenţi 650 de delegaţi, dintre care unii nu au votat, iar 34 de voturi au fost declarate nule.

Ca secretar general al PNŢCD a fost ales Mihai Grigoriu.

În textul moţiunii cu care Victor Ciorbea a candidat pentru postul de preşedinte al PNŢCD este prevăzută demararea unei campanii de strângere de semnături pentru un referendum în favoarea revenirii la monarhia constituţională, scrie newsin.

În programul politic al lui Ciorbea, intitulat "Calea dreaptă - Naţional-Ţărănismul Creştin Democrat, Civic şi Monarhic, întemeiat pe Moralitate, Dreptate Socială şi Justiţie", unul din obiectivele fundamentale este reinstaurarea monarhiei constituţionale, reinstaurare ce ar urma să primească validarea prin referendum. "Partidul nostru va iniţia o campanie de strângere de semnături pentru un referendum pentru revenirea la monarhia constituţională, împreună cu asociaţiile monarhiste", a declarat Victor Ciorbea în cadrul dezbaterilor de la Congresul extraordinar al PNŢCD de sâmbătă.

Ciorbea a fost singurul candidat în cadrul unui congres care s-a dorit de reunificare a PNŢCD, în condiţiile în care mai sunt două aripi în partid, una condusă de Aurelian Pavelescu, iar cealaltă de Eugen Moiescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel