Victor Becali, ELIBERAT din închisoare. Decizia este definitivă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
victor becali
victor becali
Victor Becali, condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul „Transferurilor”, va fi liberat condiţionat joi seară.

Victor Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, unde a ispășit o pedeapsă de patru ani şi opt luni închisoare în dosarul „Transferurilor”.

În martie 2014, în dosarul transferurilor de jucători au fost condamnaţi Ioan Becali şi Cristian Borcea la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni de închisoare, George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni de închisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu la câte trei ani şi patru luni de închisoare.

Dintre cei opt condamnați în acest dosar, încarcerat mai este doar Cristian Borcea, ceilalţi fiind eliberaţi condiţionat.

Becali mai este judecat într-un dosar alături de Ioan Becali şi Cristian Borcea, pentru că i-ar fi dat mită 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ca să dispună achitarea oamenilor din fotbal acuzaţi în dosarul „Transferurilor”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel