Vicol, remarcă acidă la adresa lui Cîțu: Omul și-a asumat o doză de NEBUNIE! N-am cuvinte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Florin Cîțu
Foto: Facebook Florin Cîțu
Laura Vicol și Bogdan Chirieac au vorbit despre viitorul lui Florin Cîțu ca premier al României, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV.

Deputatul PSD Laura Vicol a dezvăluit în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV că îl vede pe Florin Cîțu premier mult timp de acum în colo. 

"Sincer, da, îl văd", a spus ea.

"Și eu am aceeași senzație, după cum se așează lucrurile în acest moment", a completat Bogdan Chirieac.

"Mi se pare incredibil! Omul e ceva... dansează rock la deschidere de licee, n-am... chiar n-am cuvinte. În același timp, aș putea să spun că această doză de nebunie pe care el și-a asumat că o are, am văzut un fragment dintr-o emisiune, în care el îi spunea lui Orban, așezat pe un scaun, cât de mult îl stimează și îl apreciază și că fără Orban PNL nu există, dar să aibă grijă Orban că din spate vin oameni nebuni ca el sau ceva similar.

Adică omul și-a asumat o doză de nebunie!", a declarat Laura Vicol, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV.

Ca premier trebuie să fii un om drept! / Să calci a prim-ministru!

"Credeți că e o nebunie instalată sau este una temporară?", a întrebat-o analistul politic Bogdan Chirieac.

"Ar fi fost bine să fie o nebunie benefică românilor, dar ceea ce face în acest moment, n-ai cum. N-ai cum să postezi pe Instagram melodii cu mesaje, asta o face fiu-miu la 19 ani. Nu știu, poate greșesc, dar când vorbim de premierul unei țări, trebuie să văd un om drept, dar drept nu la ținuta fizică", a mai spus deputatul PSD.

Bogdan Chirieac: Să calci a prim-ministru!

Laura Vicol: Da, exact. El nu calcă a prim-ministru!

Moţiune de cenzură. Vicol exclude blatul PNL - PSD: Nu am de ce vota o moțiune în care se cere doar decapitarea premierului

"Cu siguranță această moțiune va fi votată inclusiv de partidul meu, atâta timp cât va fi pe ordinea de zi în plenul Parlamentului. Aceasta a fost poziția constantă a PSD, deci orice speculație din acest punct de vedere nu am de ce să o comentez. Știu că sunt foarte mulți care susțin că PSD a făcut un blat cu PNL, nu este adevărat!

Moțiunea e un drept sfânt prevăzut în Constituție, deci este normal ca această moțiune să fie votată atâta vreme cât va fi trecută pe ordinea de zi. Eu am analizat tot jocul acesta, pentru că s-a făcut un joc în jurul acestei moțiuni din două perspective.

Noi la început am anunțat că avem o moțiune, am făcut textul public, am bătut la ușa tuturor și am solicitat celor interesați să dea tot acest Guvern jos, să vină să ne semneze moțiunea.

Nu toată lumea știe că un parlamentar are dreptul să-și pună o singură dată într-o sesiune parlamentară semnătura pe o moțiune de cenzură. În textul moțiunii noastre noi am atacat întreaga guvernare, toți miniștrii din actuala guvernare care, în opinia noastră, trebuie să plece acasă, pentru că nimeni nu a făcut absolut nimic în ceea ce privește bunăstarea românilor, pentru că aici ne referim.

Miniștrii USR sunt mult mai jos decât orice alt ministru pe care l-a avut această țară, da, sunt de acord. Dar logic și moral vorbind, nu am de ce să semnez o moțiune pe care o voi susține și o voi vota cu siguranță dacă ajunge în plen, nu am de ce să votez o moțiune în care se cere doar decapitarea premierului", a declarat Laura Vicol, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel