Vicepreședintele CJ Suceava, replică la acuzațiile aduse lui Flutur: Toate localitățile din Suceava au proiecte de dezvoltare
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Agerpres
foto Agerpres
Niculai Barbă, vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava răspunde atacului lansat de deputatul PSD, Gheorghe Șoldan, la adresa șefului CJ, Gheorghe Flutur. 

Acesta îl acuzase pe liderul liberal că nu a făcut nimic în 20 de ani la conducerea județului.

În replică, Barbă afirmă că deputatul Șoldan spune neadevăruri pentru că vrea să convingă conducerea de la București a partidului său că merită să fie candidat la președinția Consiliului Județean Suceava și are ”curaj” să-l atace pe Gheorghe Flutur. 

"Este o strategie, dacă se poate numi așa, cu care pierde din start. Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur este unul dintre cei mai performanți oameni din administrația publică locală românească și vin cu câteva argumente. Gheorghe Flutur a fost ales președinte pentru trei mandate și de fiecare dată a avut majoritatea doar cu PNL” a spus Niculai Barbă. 

Liberalul explică faptul că împreună cu echipa liberală, președintele PNL Suceava are proiecte derulate, și în curs, de peste 2 miliarde euro și că Suceava cunoaște cele mai mari transformări în dezvoltarea sa. Câteva exemple sunt Spitalul Județean Suceava, transformat recent în spital clinic, care a fost total modernizat, investindu-se peste 100 milioane euro, Aeroportul Suceava, care a devenit al cincilea aeroport din țară cu peste 800.000 pasageri. 

”Toate localitățile din Suceava au proiecte de dezvoltare, județul având cea mai mare sumă din țară pe Programul ,,Anghel Saligny", circa 600 milioane euro. Județul Suceava are primul și singurul OMD (Organizație de Management a Destinației) pe turism care funcționează în România, promovarea Bucovinei fiind foarte vizibilă”, afirmă acesta. 

Și nu uită să amintească de proiectele transfrontaliere cu Ucraina, proiectele pentru Autostrada Moldovei și Autostrada Nordului, care au studii finalizate. 

"Votul de anul viitor va arăta cine are dreptate", își încheie Barbă replica la PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel