Vicepreşedintele CJ Ilfov, reţinut în dosarul primarilor din Jilava şi Snagov
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
snagov_OC
snagov_OC

Gheorghe Roman, vicepreşedintele CJ Ilfov, dar şi finul primarului din Jilava, Ovidiu Szasz şi doi notari publici au fost reţinuţi de procurorii DNA în dosarul care îi vizează pe primarii din Jilava şi Snagov.

Potrivit unui comunicat al DNA, vicepreşedintele CJ Ilfov, Gheorghe Roman, este cercetat pentru trafic de influenţă şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni. De asemenea, în sarcina finului primarului din Jilava, Ovidiu Szasz, s-au reţinut infracţiunile de complicitate la luare de mită şi fals intelectual, în forma participaţiei improprii şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, în timp ce notarii publici Roxana Curpene şi Eugenia Cuţaru sunt cercetate pentru complicitate la trafic de influenţă şi fals intelectual, în formă participaţiei improprii.

Potrivit DNA, inculpații ar fi încercat intabularea  unui teren de 23,8 hectare, fiind vorba despre parcele de teren ale unei societăți comerciale care trebuiau alipite.

Cei patru au fost reţinuţi în dosarul care îi vizează pe primarii din Jilava şi Snagov, cercetaţi de procurorii DNA pentru fapte de corupţie.

Totodată, în acelaşi dosar, mai este învinuit şi Ion Scăeţeanu, personaj din anturajul primarului comunei Snagov, care este acuzat de trafic de influenţă fals intelectual, în forma participaţiei improprii, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, însă mpotriva lui procurorii nu au luat nicio măsură.

În cursul zilei de miercuri, cei şase urmează a fi prezentaţi Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Citește și:

Primarii din Snagov şi Jilava, reţinuţi de procurorii DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel