Europarlamentare 2019. Andi Cristea (PSD) candidează pentru un nou mandat în PE. Primul interviu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Andi Cristea, la DC News
Andi Cristea, la DC News
Eurodeputatul PSD Andi Cristea, vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Parlamentului European, a acordat un interviu în exclusivitate la DC News.

Andi Cristea, unul dintre politicieni aflați pe un loc eligibil la alegerile europarlamentare 2019 din partea PSD, a acordat un interviu în exclusivitate la DC News. Emisiunea poate fi urmărită miercuri, 10 aprilie, de la ora 11.00 pe Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News.

Vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Externe, președinte al ­De­legației la Comisia parlamentară de Asociere UE-Moldova, membru în Delegația la Adunarea Parlamentară Euronest și membru al Conferinței preșe­dinților de delegație, Andi Cristea a avut un mandat reușit, confirmând așteptările organizației care l-a pus pe listele alegerilor din mai 2014. Astăzi, Andi Cristea se bucură din nou de sprijinul organizației PSD Buzău.

Andi Cristea se află pe locul 10 pe lista PSD la alegerile europarlamentare 2019.

Stați cu noi, pe DC News, pentru a urmări un interviu extrem de interesant cu Andi Cristea. Începe miercuri, 10 aprilie, de la ora 11.00!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel