UPDATE: Sorin Grindeanu a confirmat că are Covid-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Sorin Grindeanu / Foto: gov.ro
Sorin Grindeanu / Foto: gov.ro
Vicepremierul Sorin Grindeanu a confirmat că este pozitiv Covid-19.

UPDATE: Sorin Grindeanu a transmis, printr-o postare pe Facebook, că "după o perioadă intensă cu o ușoară stare de disconfort, pe care am pus-o inițial pe seama oboselii, s-a confirmat: sunt Covid pozitiv."

"Sunt vaccinat și m-am protejat în mod constant. Omicron are însă propriul "algoritm". Simptomele sunt suportabile și aștept reîntoarcerea printre colegi.

De altfel, regret că nu am participat la Ședința comună a Guvernelor României și Republicii Moldova! Ratez întâlnirea cu omologul meu Andrei Spînu de la Chișinău și semnarea a două Acorduri Inter-guvernamentale importante pentru infrastructura transfrontalieră a ambelor state. Să ne revedem sănătoși curând!", a mai scris Grindeanu.

***

Știre inițială 

Vicepremierul Sorin Grindeanu a fost confirmat pozitiv cu virusul Covid-19 și nu a mai plecat la Chișinău pentru a participa la ședința comună a guvernelor de la București și Chișinău, potrivit unor surse guvernamentale, citate de Mediafax. 

Sorin Grindeanu ar fi urmat să plece vineri cu premierul Nicolae Ciucă și mai mulți miniștri la Chișinău, pentru a participa la ședința comună a celor două guverne, dar a fost confirmat pozitiv Covid-19.

„Toți membrii delegației au fost testați PCR. Cei care sunt aici au rezultat negativ. Domnul Sorin Grindeanu nu este aici”, au declarat, pentru Mediafax, surse guvernamentale.

Guvernele de la București și Chișinău se reunesc, vineri, în ședință comună

„Vom semna și Acordul de asistență nerambursabilă și majoritatea din această sumă va merge spre investiții în localități”, a anunțat premierul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița.

După ședința comună a guvernelor României și Republicii Moldova, la 12.15 sunt programate declarații de presă ale celor doi prim-miniștri.

Nicolae Ciucă mai are o întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, și una cu reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române din Republica Moldova.

La finalul vizitei, Nicolae Ciucă va susține declarații de presă pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București.

De curând, alți doi miniştri, Vasile Dîncu şi Virgil Popescu, au anunțat că s-au infectat cu noul coronavirus și s-au izolat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel