Vica Blochina dezvăluie rezultatul testului ADN, solicitat de Pițurcă
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Vica Blochina a clarificat, pentru Fosta iubită a lui Victor Pițurcă, Vica Blochina, a fost felicitată de reporteri pentru rezultatul testului ADN despre care presa a scris, pe surse, că ar confirma faptul că selecționerul ar fi tatăl fiului ei. Mama minorului Edan, în loc să se eschiveze, a confirmat rezultatul testului şi a mulţumit pentru urări.

De asemenea, Vica Blochina, întrebată dacă, după o relaţie de 16 ani încheiată, îl mai iubeşte pe Victor Piţurcă (57 de ani), a mărturisit: „Între noi nu mai poate fi vorba despre dragoste... Au rămas însă anumite sentimente pentru că avem împreună un copil, iar pe tatăl copilului meu nu îl voi considera niciodată un străin, va fi mereu un membru al familiei. Pe Piţi îl iubesc acum altfel, ca pe un frate, există între noi o anumită afecţiune”, a declarat lituanianca, în vârstă de 37 de ani.

Astăzi, urmează ca rezultatul testului ADN, solicitat de Victor Pițurcă pentru stabilirea paternității minorului Edan să fie făcut public, la termenul din apelul făcut de antrenorul naţionalei la Tribunalul Ilfov.
Tot astăzi, la același Tribunal ar urma să se judece și să se dea verdictul în apelul selecționerului împotriva hotărârii Judecătoriei Buftea, care i-a dat câştig de cauză minorului Edan Blochin (şase ani) în procesul pentru pensia alimentară. Potrivit hotărârii Judecătoriei Buftea, Pițurcă trebuie să plătească o pensie alimentară de 39.389 de lei, echivalentul a 8.900 de euro, cea mai mare acordată vreodată în România. Acesta mai trebuie să achite fostei amante și suma de 100.000 de euro, pensie neachitată pe perioada desfășurării procesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel