Viața la bloc, București, 2021: Oare câtă minte trebuie să ai să faci așa ceva?! / foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
balcon
balcon
Imaginile zilei vin din București, capitală europeană, în anul 2021.

În secolul XXI, există oameni care încă își taie unghiile pe balcon și le aruncă pe geam, suficient încât să cadă în balconul vecinului. Se întâmplă în București, capitală europeană.

Un bărbat siderat de gunoaiele pe care le găsește aproape zilnic în balcon, a postat fotografia alături de următorul comentariu: ”Găsit set complet de copite la mine în terasă pentru a nu știu câta oară. Rog vita care le-a "pierdut", aseară după ora 22.00, să vină să i le înapoiez. Locuitul la bloc este explorare spațială pentru unele persoane”.

”Oare câtă minte trebuie să ai să arunci unghiile din balcon și să nu le pui în șervețel, gunoi? Oare câtă minte trebuie să ai să arunci o țigare din balcon când ai scrumieră lângă tine și dacă nu ai scrumieră pui țigarea la chiuvetă sub apă și o arunci stinsă la gunoi? Să scuturi pături în capul altcuiva.... Să arunci frunzele de la flori din balcon... Cred că era bine să avem coș de gunoi în fiecare balcon, dar pentru unii nici acesta nu era intuitiv = minte zero barat. Cred că ține de fiecare acest aspect. Înseamna că așa au fost educate acele persoane sau îi doare undeva. Prostia și nesimțirea o să doară la un moment dat și trebuie să "plătești" pentru acele fapte făcute fără cap (în viața de zi cu zi)”, a scris un internaut.

2. -imagine fara descriere- (unghii_36953100.jpg)

Și nu este prima dată când găsește ”cadouri” în balcon

Conviețuirea în comun aduce și pericole. Și cum mulți români stau la bloc, aceștia sunt într-un permanent risc din cauza anumitor vecini.

Multe blocuri au balcoanele neacoperite, motiv pentru care, dacă anumiți vecini fumează și scrumează afară, evident că oamenii de la etajele inferioare sunt afectați. Și nu este vorba despre mizeria făcută de scrum, ci vorbim de un pericol real: chiștoacele care cad în balcoane și pot duce la adevărate tragedii mai ales dacă acolo există obiecte din lemn sau alte lucruri de acest fel.

Atenție unde aruncați țigara sau chiștocul!

Acestea pot provoca incendii de proporții. Nu le aruncați la întâmplare sau în recipiente de plastic sau alături de deșeuri combustibile (hârtie, plastic, textile etc.).

3. -imagine fara descriere- (scrum-3_51665300_76273000.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel