Viața e mai simplă când nu amestecăm lucrurile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Primăria Sectorului 3 informează cetățenii, asociațiile de proprietari sau societățile comerciale din Sectorul 3 că au obligativitatea colectării selective a deșeurilor. 

Pentru că primăria a demarat deja proceduri necesare colectării selective și pentru că există infrastructura necesară colectării și procesării adecvate a deșeurilor, tot ce mai avem de făcut este să colaborăm și să ne educăm pentru a proceda cu toții conform normelor legislative în vigoare.

Colectarea selectivă în Sectorul 3 înseamnă sortarea și depozitarea deșeurilor pe următoarele categorii:

BIODEGRADABIL – adică resturile alimentare care se descompun. Acestea se depozitează în pubelele  inscripționate cu stickerele de culoare maro.

AMBALAJE -  adică, hârtie, carton, plastic și recipiente din plastic, metal. Acestea se depozitează în pubelele inscripționate cu stickerele de culoare galbenă.

STICLĂ - adică recipientele din sticlă. Aceste resturi se depozitează în pubelele inscripționate cu cu stickerele de culoare verde

ATENȚIE! Este interzisă amestecarea acestor deșeuri și contaminarea lor cu altele din altă categorie.

                 Este important ca ambalajele și recipientele din sticla aruncate, să fie curate, adică fără produse sau urme de produse în ele.

Asociațiile de Proprietari care nu se conformează acestor proceduri și nu vor colecta selectiv riscă amenzi și reintroducerea taxei de gunoi.

Viața e mai simplă când nu amestecăm lucrurile.

În Sectorul 3 colectăm selectiv!

Detalii pe https://salubritate3.ro sau la telefon: 0720.777.511 / 512/ 513/ 514/ 515.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel