Vezi prognoza meteo pentru începutul de săptămână - Harta ANM
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Hartă ANM
Hartă ANM

Vremea se va menține închisă în următoarele zile, cu temperaturi normale pentru această perioadă, vânt și șanse slabe de precipitații, iar local se va forma ceață.

 LUNI

Vremea se va menţine în general închisă în regiunile extracarpatice, unde local va fi ceaţă, pe arii restrânse persistentă şi asociată cu burniţă şi ploi slabe. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, dar dimineaţa şi noaptea, în zonele joase pe arii restrânse se va forma ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 2-3 grade în Moldova până la 15-16 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa între -7 grade în estul Transilvaniei şi 9 grade pe litoral. În București vremea se va menţine în general închisă şi, mai ales dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă posibil asociată cu burniţă sau ploaie slabă, îndeosebi în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 6-8 grade, iar cea minimă de 3-4 grade.

MARŢI

Vremea se va menţine în general închisă în sudul şi în estul ţării, unde local se va semnala ceaţă, izolat persistentă şi pe arii restrânse, mai ales ziua, vor fi ploi slabe şi burniţe. În celelate regiuni cerul va fi variabil, iar dimineaţa şi noaptea, în zonele joase se va forma ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în sudul Banatului, Oltenia şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3-4 grade în Moldova şi 14-15 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa între -8 grade în estul Transilvaniei şi 7 grade pe litoral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel