Vezi de ce proprietarul mărcii "USL" demisionează din PC
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Ştefan Atanasiu-Rădulescu, deţinătorul mărcii USL înregistrată la OSIM, a declarat joi că a luat decizia de a demisiona din PC, invocând "presiuni" legate de scandalul mărcii USL şi menţionând că se va sfătui cu vicele PC, Bogdan Diaconu, asupra sorţii acesteia. Declarația lui Rădulescu vine după ce, miercuri, la Cluj, președintele PSD, Victor Ponta, a declarat că proprietarul mărcii USL s-a mișcat mai repede.

"Intenţia mea a fost să mă asigur că nu ajunge marca pe mâini neprietenoase. Sunt membru al PC, am o colaborare strânsă cu Bogdan Diaconu, preşedintele filialei sector 2 a PC, şi dat fiind ce s-a întâmplat prin presă, acum mi se pare că sunt supus la presiuni şi am luat decizia să nu mai fiu în PC, să demisionez din PC. În legătură cu marca, nu trebuie să-şi facă nimeni probleme, nu am făcut-o pentru a avea beneficiu personal, şi pe viitor mă voi sfătui cu Bogdan (Diaconu, n.r.) în legătură cu această marcă pentru a lua cea mai bună decizie",a declarat pentru NewsIn tânărul conservator. Atanasiu-Rădulescu a menţionat că va păstra marca USL, iar despre decizia de a demisiona că nu s-ar fi consultat nu niciun lider al PC, inclusiv Diaconu, precizând că "este un act unilateral".

El a fost întrebat cine a făcut presiuni asupra sa. "Mă simt... căutat, să spunem. Vreau să ies din această problemă şi încep prin a-mi da demisia din PC, iar în rest o să mă sfătuiască Bogdan Diaconu", a precizat Atanasiu-Rădulescu. Tânărul conservator a susţinut că nu s-ar fi consultat cu niciun lider al partidului în legătură cu demersul său de a înregistra la OSIM marca USL, acţiunea sa fiind "în nume personal".

De asemenea, Atanasiu-Rădulescu a fost chestionat cum se face că în lunea de 7 februarie, după sâmbăta în care a fost anunţată înfiinţarea USL, a şi depus actele. "În week-end se pot face nişte acte, şi oricum, nu e aşa de greu".

Totodată, tânărul conservator afost întrebat dacă exclude varianta în care să se alăture altui partid. "Nu am hotărât nimic în sensul acesta, am mai fost şi până acum în alte partide, în alt partid de fapt", a replicat Atanasiu-Rădulescu. Întrebat dacă se referă la faptul că ar fi fost membru al PSD sector 6, el a confirmat.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a comentat miercuri la Cluj situaţia în care un tânăr conservator a înregistrat marca USL la OSIM înaintea social-democraţilor, spunând că acesta "s-a mişcat mai repede" decât cei de la PSD, adăugând ar vrea să vadă "nişte documente" înainte de a face alte declaraţii.

Citește și:

Marca USL, înregistrată la OSIM de un tânăr conservator, înaintea PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel