Vezi cum arată Jean-Paul Belmondo, la 79 de ani
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Actorul francez Jean-Paul Belmondo, ale cărui filme au fost unele cu cele mai mari încasări din cinematografia franceză până la mijlocul anilor '80, se relaxează zilele acestea la soare, în Mauritius, după cum arată fotografiile.

Prin rolurile pe care le-a interpretat pe parcursul întregii sale cariere cinematografice, Jean-Paul Belmondo, care va împlini pe 9 aprilie 80 de ani, a cucerit  inimile a milioane de femei din întreaga lume, dar nu se poate lăuda decât cu două căsătorii.

Dansatoarea Elodie Constantin a fost prima sa soție, alături de care a conviețuit din 1953, până în anul 1966, când cei doi au divorțat, din cauza intens mediatizatei aventuri pe care actorul francez a avut-o cu actriţa Ursula Andress. Împreună cu Elodie Constantin, Belmondo a avut trei copii: Patricia, Florence și Paul - pilot de Formula 1, scrie euforia.tv.

Jean-Paul Belmondo s-a căsătorit, pentru a doua oară, în 2002, cu Nathalie Tardivel, deși erau împreună de 13 ani. La vârsta de 70 de ani, în 2003, Belmondo devine din nou tată, Natty aducând-o pe lume pe micuța Stella Eva Angelina. Cuplul a divorțat însă în 2008.

După ce a jucat în 1960 în pelicula "Cu sufletul la gură/ A bout de souffle", de Jean-Luc Godard, actorul Jean-Paul Belmondo a cunoscut succesul, printre cele mai renumite roluri ale sale numărându-se cele din filmele "Magnificul/ Le Magnifique", "Profesionistul/ Le Professionnel", "Asul aşilor/ L'As des As" şi "Cent mille dollars au soleil".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel