Vezi cu cât au crescut veniturile Google în primul trimestru
Data publicării:
Autor: Barbu Madalina
WhatsApp
google-money
google-money

Google a anunțat că veniturile sale în trimestrul trecut au urcat cu 35%, la peste 12 miliarde dolari, în timp ce profitul a urcat cu 11%. Este prima oară când în rezultatele financiare ale Google sunt incluse și cele ale Motorola Mobility, grup pentru care Google a plătit 12 miliarde de dolari, tranzacția fiind parafată în luna mai.

Trimestrul trecut cifra de afaceri a Google a crescut de la 9,03 miliarde dolari în Q2 2011, la 12,2 miliarde dolari, iar Motorola Mobility a contribuit cu 1,25 miliarde dolari. Profitul net a crescut cu 11%, de la 2,51 miliarde dolari, la 2,79 miliarde dolari, iar Motorola a pierdut 233 milioane dolari.

Șefii Google nu au dat detalii despre planurile pe care le au pentru redresarea Motorola și au ținut să sublinieze că rezultatele financiare ale companiei recent preluate au fost distorsionate din cauza unor ajustări contabile legate de achiziție. Cei de la Google nu au dat detalii despre problemele de sănătate ale lui Larry Page care a lipsit de la o serie de evenimente din cauza unor probleme cu corzile vocale. O sursă din interiorul Google a negat zvonurile cum că Page ar avea cancer, adăugând că starea sănătății lui se îmbunătățește și că s-a întors la activitățile de zi cu zi în cadrul companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel