Vezi condițiile în care Andrei Năstase ar intra în politică
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
andrei_nastase
andrei_nastase

Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, ia în calcul intrarea sa în politică, însă numai în anumite condiții: dacă tatăl său îi va cere acest lucru și numai alături de el. 

„Intrarea mea în politică se va întâmpla doar dacă tatăl meu va considera acest lucru şi numai alături de el voi intra în politică. Doar la rugămintea tatălui meu şi alături de tatăl meu voi intra în politică. Dacă va considera că împreună putem avea rezultate mai bune sau pot fi un sprijin pentru el, atunci aş putea intra în politică”, a subliniat Andrei Năstase, pentru gandul.info, subliniind însă că nu a luat o decizie până în acest moment.

Prezent la conferinţa de alegeri a conducerii PSD Sector 1, unde mai mulţi lideri social-democraţi au vorbit despre reîntoarcerea lui Adrian Năstase în partid, Andrei Năstase a comentat că „dacă se va dori ca tatăl lui să se reîntoarcă, acest lucru se va întâmpla”, dar că nu știe, legal vorbind, dacă fostul președinte al PSD mai are dreptul de a ocupa funcții de conducere în partid.

„Nu sunt de meserie, îmi pare rău. Important pentru noi este ca tatăl meu să ajungă acasă, apoi ne vom gândi la celelalte elemente. Nu este nimic mai special decât să se reîntoarcă acasă”, a adăugat băiatul fostului premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel