Urmărește emisiunea live
Vezi ce spune Stănişoară despre Blaga și Macovei
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
stanisoara
stanisoara

Proaspăt intrat în PNL, fostul lider al PDL, Mihai Stănișoară, a declarat, miercuri, că nu s-a mai regăsit în cele trei moțiuni depuse pentru câștigarea președinției PDL, precizând că Vasile Blaga este "uzat, obosit", că Monica Macovei "spune şi lucruri trăsnite în PE" şi că moţiunea acesteia este aproape inexistentă.

Mihai Stănişoară a spus, miercuri seara, la Realitatea Tv,  că nu s-a regăsit în niciuna dintre cele trei moţiuni pentru preşedinţia PDL. "Cel pe care l-am crezut mai potrivit este Adriean Videanu, cel care înţelege cu adevărat dreapta", a spus Stănişoară, precizând că nici Monica Macovei, nici Vasile Blaga, nici Elena Udrea nu reprezintă, din punctul său de vedere, o soluţie pentru PDL.

 Stănişoară a spus că Vasile Blaga este "uzat, obosit" şi "nu a respectat pe nimeni şi nimic în partid". "Vasile Blaga nu a respectat pe nimeni şi nimic în partid, nici pe mine (...) Uitaţi-vă la el, e uzat, e obosit!", a spus Stănişoară, precizând că Elena Udrea "pare mai proaspătă, mai determinată, mai vie" şi "a venit din urmă pe turnantă" în cursa pentru şefia PDL.

 Potrivit lui Stănişoară, lupta în PDL se va da între Blaga şi Udrea, pentru că moţiunea Monicăi Macovei "este aproape inexistentă". "Aşa-zişii reformişti au rămas ca un ONG grefat pe partid, dar grefa nu a reuşit", a spus Stănişoară.

El a menţionat, pe de altă parte, că nu este de acord mereu cu lucrurile pe care le spune Monica Macovei în Parlamentul European şi în instituţiile europene despre România. "Spune şi multe lucruri trăsnite", a spus Stănişoară.

Fostul democrat-liberal a relatat şi despre trecerea sa la PNL, precizând că nu crede că alţi democrat-liberali îi vor urma gestul.

"Am discutat cu domnul Crin Antonescu timp de câteva zile", a spus Stănişoară, precizând că nu a vorbit cu nimeni altcineva despre trecerea la PNL. Întrebat cum crede că se va numi viitorul preşedinte al României, Stănişoară a răspuns: "Crin Antonescu". El a menţionat că acest crez al său are legătură cu gestul de miercuri de a trece la PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel