Vezi ce avere va moșteni Daniela Györfi, după moartea mamei sale
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
gyorfi
gyorfi

 Daniela Györfi trăiește  o adevărată dramă, după moartea mamei sale.  Drept răsplată pentru cei 33 de ani în care Daniela Györfi a făcut un sacrificiu de care poate nu toţi copiii sunt în stare,  Anica Diţa, mama Danielei, i-a lăsat o moştenire frumoasă acesteia, scrie click.ro.

Şi-a iubit fiica şi nepoata ca pe ochii din cap şi va avea grijă de ele şi după moarte! Mama Danielei Györfi, care s-a stins din viaţă duminica trecută, i-a lăsat cântăreţei o avere frumoasă: 4 apartamente în Bucureşti, a căror valoare se ridică la aproape 250.000 de euro.

Mama vedetei a fost proprietara a 4 apartamente cu câte două camere, toate plasate în Bucureşti. Imobilele sunt situate într-un bloc din zona Baba Novac, în sectorul 3 şi raportat la preţul pieţei fiecare dintre ele valorează între 50.000 şi 60.000 €.

 Într-unul dintre apartamente locuieşte Daniela împreună cu George Tal şi fetiţa lor, iar celelalte trei sunt închiriate de ani buni, iar chiria se ridică undeva la 300 € pe lună, per apartament.  Apropiaţii familiei ne-au spus că, în urmă cu circa 15 ani, femeia a moştenit de la mama ei un teren cu o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, în Capitală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel