Vezi ce artiste reușesc cu adevărat să fie sexy pe scenă
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp

Pornind de la Beyonce, care a afișat o ținută extrem de provocatoare la apreciatul spectacol din pauza Super Bowl, iată o trecere în revistă a cântărețelor care mizează cu succes pe latura sexy la aparițiile pe scenă întocmită de VogueUK.

 Fără kilograme în plus, cu forme bine lucrate și dezvăluite cu rafinament prin ținute de calitate, chiar dacă îndrăznețe, totul e stabilit în cele mai mici detalii, pentru a da spectacolelor atractivitate și nu vulgaritate. Cu siguranță nu este deloc simplu, însă există vedete care trec cu brio testul de "a fi sexy" în fața publicului și chiar a privirii critice a fotografilor din presă.

1.Beyonce. Pentru mult așteptatul show din cadrul popularului Super Bowl de la americani, Beyonce , 31 de ani, s-a asigurat că toate luminile reflectoarelor vor fi ațintite asupra sa. Cântăreața a cucerit prin prestația muzicală live, prin multă mișcare, dar și printr-o ținută catalogată ca fiind "extrem de provocatoare". Vestimentația vedetei a fost semnată de Rubin Singer, un creator de modă destul de puțin cunoscut, care în fața succesului pe care l-a avut Beyonce prin apariția în costumul confecționat din piele neagră și dantelă, a declarat că este "cel mai important moment din cariera sa".

2.Jennifer Lopez, la 43 de ani, știe că timpul concertelor intime gen Edith Piaf, îmbrăcată în rochie neagră, a trecut demult. Publicul așteaptă mai mult decât o interpretare a unor melodii cunoscute, așteaptă spectacol. Pentru a fi la înălțime, în ultimul său turneu, cântăreața de 43 de ani a investit în costume de scenă spectaculoase, care să-i pună în valoare trupul bine lucrat și care, împreună cu mulți decibeli, dans susținut și joc de lumini din belșug, să electrizeze publicul.

3. Katy Perry pare a stăpâni și ea foarte bine arta de a provoca pe scenă. De aceea nu pierde nicio ocazie să-și expună curbele voluptuoase. Modul în care reușește să se pună în valoare i-a adus, la începutul anului 2013, titlul de cea mai sexy femeie din partea publicației Men's Health.

4.Kylie Minogue surprinde plăcut și astăzi pe scenă, la fel ca la debut. Pe parcursul a două decenii și jumătate de activitate muzicală, cântăreața australiană și-a construit o imagine sexy, care, împreună cu talentul său, i-au adus recunoașterea mondială.

5.Rihanna mizează pe cartea provocării aproape de fiecare dată, fie că este vorba de covorul roșu, de imaginile postate pe rețele de socializare, de filmări sau de prezență în spectacole. Pentru tânăra cântăreață se pare că este o carte câștigătoare, deoarece ținutele îndrăznețe ale vedetei îi fac pe spectatori să treacă cu vederea ca aceasta alege de multe ori să facă playback.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel