Vezi ce a declarat Traian Băsescu, de ziua bărbatului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
basescu cumparaturi
basescu cumparaturi

Șeful statului nu va merge duminică la lansarea candidaţilor PDL, deși a fost invitat, dar va găsi "o formulă" să le mulţumească democrat-liberalilor pentru costurile pe care le-au "încasat ca urmare a trecerii ţării prin criză". Declarația a fost făcută, sâmbătă, de ziua bărbatului, chiar de Traian Băsescu, la plecarea dintr-un hipermarket unde a făcut cumpărături.

"Dacă era un Congres ... E adevărat că poate sunt îndreptăţiţi să spere într-o prezenţă, pentru că au fost partidul care a dus greul extraordinar din perioada crizei. Dar o să găsesc eu o formulă să le mulţumesc pentru costurile pe care le-au încasat ca urmare a trecerii ţării prin criză", a spus Traian Băsescu, conform imaginilor difuzate de stirileprotv.ro, informează Mediafax.

Interpelat de ziariști, Traian Băsescu a răspuns la întrebările puse de aceștia privind relaţia cu premierul desemnat, votul din Parlament pentru noul guvern, vizita de sâmbătă la Cotroceni a premierului demis Mihai Răzvan Ungureanu şi a mai multor miniştri, discuţiile cu FMI, dar a vorbit și sepre produselel cumpărate.

"Preţurile n-au crescut faţă de acum două săptămâni când am fost ultima dată. Trebuie să vă spun că m-am bucurat, uite ce salată frumoasă, spre exemplu, românească, ia uite ce salată mare, frumoasă, românească. Uite-o! Proaspătă! Aia olandeză e deja veştejită, spre deosebire de a noastră", a spus Băsescu râzând.

În opinia președintelui, ziua bărbatului este cea mai ”stupidă sărbătoare”.

"Am luat şi chipsuri, uite şi pâine şi portocale şi banane. Am primit şi o bere de ziua bărbatului, cea mai stupidă sărbătoare, ca şi cum n-ar fi toată ziua ziua noastră", a mai spus Băsescu.

După ce le-a oferit jurnalistelor portocale și berea primită cadou în magazin, precizând că nu consumă un astfel de produs, Traian Băsescu s-a amuzat când o tânără ce asista la dialog a comentat "Ia de la Băsescu!", aluzie la un filmuleț care circulă pe Internet.

PDL organizează, duminică, lansarea naţională a candidaţilor partidului în alegerile locale, unde este așteptat și premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu. La acest eveniment, care va avea loc la Sala Polivalentă de la ora 11.00, PDL a anunţat prezenţa a peste 7000 de participanţi, membri ai partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel