Vezi aici ofertele pentru Revelionul 2013
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp
revelion-2013
revelion-2013

În plină criză ofertele pentru revelionul 2013 nu ezită să apară. Sunt numeroase iar ofertele abundă în varietăți pentru toate buzunarele. 

  Cei mai pretențioși dar și cei mai înstăriți dintre noi pot alege un revelion în Dubai la prețul de 1.200 de euro, cu transport cu avionul și toate taxele incluse, mic dejun dar și cina festivă. O altă ofertă pentru cei cu mulți bani poate fi în Maroc, Las Vegas sau China, la prețul de 1.500 de euro.

  Europa are și ea surprizer ei de revelion, cu prețuri mai accesibilie. Spre exemplu, un revelion la Lisabona costă 500 de euro, în timp ce o vacanță de 5 zile în perioada anului nou la Viena ajunge la 300 de euro. Revelionul la Londra variază între 300 și 500 de euro, în funcție de numărul zilelor cuprinse în sejur.

 Iar pentru cei ce nu dispun de un venit prea mare , dar doresc să plece din țară, vecinii noștrii bulgari oferă o noapte de revelion la Nisipurile de Aur cu doar 29 euro.

  România are și ea ofertele ei, cu servicii mai puține dar cu prețuri europene. Spre exemplu, un revelion la Brașov costă nici mai mult, nici mai puțin de 300 de euro. În timp ce noaptea de anul nou la malul mării în Mamaia ajunge la 250 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel