Data publicării:

Vești proaste despre starea de sănătate a lui Nae Lăzărescu

Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Nae_Lazarescu
Nae_Lazarescu

Vești proaste pentru românii care îl îndrăgesc pe Nae Lăzărescu. Actorul de comedie se află într-o stare  gravă de sănătate.

Nae Lăzărescu trece printr-o perioadă foarte grea. Acesta nu a vrut să spună care sunt adevăratele probleme de sănătate pe care le are, dând vina pe oboseala acumulată în ultima vreme. Colegii săi de breaslă sunt de altă părere și susțin că ar avea probleme la ficat. Se pare că actorul urmează un tratament medicamentos destul de puternic. Acesta ar fi și motivul pentru care Nae Lăzărescu a slăbit atât de mult.

“Doctorii nu sunt prea optimiști. Săracul… este vai de el. Are probleme cu ficatul… Se usucă pe picioare, este slăbit, nu mai are vlagă, e palid, nu mai are putere… El nu vrea ca lumea să afle de ce suferă, iar familia ține diagnosticul secret… E dureros, vă dați seama. Face tratament, merge la control, dar sunt slabe șanse să se facă bine. Dumnezeu să-i dea sănătate pentru că e un om bun, un actor iubit. Poate face Dumnezeu o minune si își revine. Face tratament, ține regim alimentar” a povestit o sursă din anturajul actorului pentru Wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel