Vești minunate pentru nativii Fecioară. ”Vă va ajuta enorm. Este o perioadă foarte importantă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Nativii Fecioară trec printr-o perioadă de învățare a vieții, iar astrele îi susțin.

Săptămâna 22 - 28 aprilie începe printr-un careu între Soarele din Taur și Pluto din Vărsător, un aspect tensionat. În 24 aprilie, avem Lună Plină în Scorpion. În 25 aprilie, Mercur își oprește retrogradarea, iar finalul săptămânii va fi marcat de trigoanele făcute de Lilith cu Uranus și Jupiter. 

”Mercur, guvernatorul vostru - n.r. al nativilor Fecioară, își oprește retrogradarea în casa a opta. Poate mulți v-ați confruntat, în ultimele săptămâni, cu facturi, cu taxe, cu cheltuieli aiurea, cu probleme financiare pentru voi și pentru partener. Rolul lui Mercur în casa a opta a fost să vă facă să vă gândiți și la partea nevăzută a vieții, la partea spirituală și să vă dați seama că aveți o voce și o putere interioară pe care vă puteți baza în momentele cele mai grele și un instinct de supraviețuire nemaipomenit în situații de criză.

După care, Luna Plină, care se va petrece la voi pe axa 3 - 9, vă va ajuta enorm. Deși sunt lucruri pe care considerați că le știți foarte bine, s-ar putea să aveți o surpriză și să nu mai luptați pentru ceea ce considerați că știți foarte bine și să fiți deschiși să primiți și alte informații. Este o perioadă foarte importantă pentru cei care vor să călătorească, să studieze sau să se înscrie la o nouă formă de învățământ” a spus astrologul Daniela Simulescu pentru nativii Fecioară, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânal 22 - 28 aprilie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel