Vești minunate pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Fecioară, Scorpion. Susținere de la Univers!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, revine cu noi previziuni pentru zodii.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile la DCNews și DCNewsTV:

Berbec

Ești printre cei susținuți de către astre. Ai darul cuvintelor! Poți profita astfel încât să îți ceri iertare sau pentru a îi convinge pe cei din jur de opiniile tale. 

Taur

Este o zi bună pentru a face pace cu unele situații din trecut. Nu mai are rost să le ții agățate de tine, te consumă prea mult. 

Gemeni

Mercur te ajută să ceri, iar Venus te ajută să și primești. Te poți baza pe prieteni. Vor fi destul de sinceri și săritori. 

Rac

Luna îți tranzitează semnul. Deci vei trece prin diverse stări. Intuiția îți va funcționa bine, doar că trebuie să ai grijă să ai argumente pentru orice informație. 

Leu

Dacă vorbești mai puțin și asculți mai mult, vei afla informații destul de prețioase. Pe care le poți folosi în anumite momente cheie. 

Fecioară

Astrele te invită să fii mai vocal la serviciu. Nu ai nimic de pierdut, ba chiar de câștigat! Dar atenție să nu devii agresiv. 

Balanță

Dacă ai așteptat o zi potrivită pentru a aborda un subiect mai spinos în cadrul relației de cuplu, ei bine astăzi este momentul!

Scorpion

Colegii vor fi înțelegători dacă ai probleme personale. Vor prelua din sarcinile tale sau te vor ajuta să le duci la bun sfârșit pe altele. 

Săgetător

Nu prea îți arde ție de muncă! Te gândești doar la planuri de vacanță sau la partener. Încearcă să nu lași pe mâine ce poți face azi. 

Capricorn

Vei face destule compromisuri atât la serviciu, cât și acasă. Nu ai chef de ceartă sau supărări și alegi conștient să le faci pe plac altora. 

Vărsător

Te agiți prea mult pentru orice proiect. Cea mai grea sarcină a ta va fi prioritizarea. Pe orice plan. Dar vei fi ajutat în acest sens. 

Pești

Astrele te invită să fii mai atent la modul în care îți cheltuiești banii. Adică fă tot posibilul să nu faci nicio achiziție în funcție de recomandările cunoscuților.

 

Amintim că Venus tranzitează semnul Berbecului între 2 și 28 mai și aduce beneficii pentru fiecare zodie și ascendent. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel