Vești îngrijorătoare pentru fanii lui Kate Middleton. Noi detalii despre starea de sănătate a Prințesei de Wales
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Palatul Kensington a a dezvăluit informații privitoare la momentul în care Kate Middleton se va întoarce la îndatoririle sale regale.

Un expert regal a numit cea mai recentă actualizare a Palatului Kensington despre lupta cu boala a lui Kate Middleton drept „îngrijorătoare”, potrivit geo.tv.

Vorbind pentru Sky News, expertul regal Emily Carver a spus: „Națiunea este îngrijorată pentru că nu am văzut-o de atâtea luni”.

Ea a mai spus: „A trecut destul de mult (n.r. timp) de la acel moment, așa că este îngrijorător”.

Anterior, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a spus că „nu este de așteptat” ca Prințesa de Wales, Kate Middleton, să revină la îndatoririle sale până când echipa medicale care o tratează nu își va da acordul.

„Munca proiectelor Prințului și Prințesei este întotdeauna în desfășurare. Educația timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, a fost ținută pe deplin la curent pe parcursul dezvoltării activității Grupului de lucru și a văzut raportul”, a transmis și purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington.

„Prințesa de Wales a fost forța motrice din spatele grupului operativ. Ea a fost ținută la curent de la înființarea grupului de lucru, a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta. Acesta e un angajament clar și asumat, pe viață. Dar am fost foarte clari că acum are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă când va primi undă verde de la medici”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel