Vești clar mai bune pentru Taur și alte două zodii. Provocări pentru alte trei. Atenție până pe data de 20 august 2022
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Fotografie de la Quang Anh Ha Nguyen: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/placere-satisfac-ie-libertate-fara-griji-884977/
Fotografie de la Quang Anh Ha Nguyen: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/placere-satisfac-ie-libertate-fara-griji-884977/
Atunci când vine vorba de Marte, ne gândim la acțiune, energie, forță, curaj, pasiune, dar și la agresivitate, furie și repeziciune. Tranzitul acestei planete ne arată cum ne “aruncăm” în lupte sau cum ne realizăm strategiile. Marte are legătură bineînțeles și cu sexualitatea, puterea interioară și capacitatea de a motiva pe alții.

Înțelegerea poziției lui Marte în astrograma ta îţi poate oferi o perspectivă asupra modului în care îţi desfășori activitatea și a ceea ce ai nevoie pentru a te simți motivat. Aceste cunoștințe te pot ajuta să îţi sporeşti energia și să îţi ușureze viața.

În 2022, Marte este una dintre cele mai importante planete pentru că va și retrograda. 

Marte tranzitează semnul Taurului, al resurselor, până pe 20 august. Ar fi bine să încercăm să economisim cât mai mult, să ținem cont de raportul calitate-preț, să negociem, să nu ne aruncăm și să încercăm să lucrăm cât mai sustenabil! Trebuie să construim cu ce avem și să ne facem și un fond de rezervă pentru oricând oricum.

Totdată, trebuie să ținem cont de faptul că Marte în Taur nu se simte bine. Vom fi nevoiți să ne înfrânăm furia, deci vom dobândi multe frustrări. 

Marte în Taur te obligă să nu grăbești lucrurile, să evaluezi și să lucrezi cu ce ai aici și acum.

Simț practic, siguranță, perserverență. Dar și posesivitate, atașament și rezistență la schimbare. 

Taur/ Ascendent în Taur

Marte e în semnul vostru, dar nu se simte chiar în largul său. Veți intra în situații pe muchie de cuțit, pe repede înainte. Veți primi curaj, dar și furie. Veți deveni mai agresivi, vă veți simți măcinați de neputința de a accepta anumite limite. S-ar putea să fiți mai impulsivi. Mișcarea în natură e cea mai bună soluție, furia aceasta trebuie consumată. Ar fi păcat să nu folosiți acest tranzit până pe 20 august, va mai reveni peste doi ani. 

VEZI MAI MULT PE ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel