Vești bune și rele pentru Taur, Gemeni, Berbec, Leu, Rac, Vărsător, Balanță. Încredere și putere pentru Fecioară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu revine cu noi previziuni pentru zodii.

Emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată, ca de obicei, începând cu ora 9.00!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Astrele îți recomandă să prioritizezi munca. De la primele ore ale dimineții ți-ar prii să îți faci o listă și să te ții de ea. 

Taur

Îți trebuie puțină bucurie. Indiferent de ce ai face. Dacă nu vei găsi și activități în care să te implici cu adevărat, nu te vei simți bine. 

Gemeni

Vei fi des provocat de către replicile celorlalți. Nici măcar nu sunt cuvinte adresate ție, dar tu le vezi ca și cum ar fi. 

Rac

Dacă nu îți vei regla singur emoțiile, vei intra des în bucluc. Pentru că vei reacționa ca un copil în momentele mai stresante. 

Leu

Nu este cazul să te comporți cu oamenii din jurul tău în funcție de ce au spus acum ceva timp. Ți-ar prii să fii mai prezent. 

Fecioară

Primești o doză de încredere și putere. Ai face bine să o investești în mod eficient în ceva. Nu să lași ziua să treacă așa degeaba. 

Balanță

Îți recomand să acorzi atenție viselor. Și celor plăcute, și coșmarurilor. Discuțiile cu partenerul sunt destul de stresante. 

Scorpion

Te bazezi prea mult pe intuiție și prea puțin pe fapte. Poate că ai dreptate, dar apropiații au nevoie de argumente concrete. 

Săgetător

Va trebui să găsești un echilibru între timpul acordat celorlalți și cel acordat propriilor nevoi. Nu este cazul să faci pe plac nimănui. 

Capricorn

Îți setezi unele obiective îndrăznețe. Ar fi bine să le și comunici. Astfel, superiorii și colegii vor ști cum să se implice. 

Vărsător

Nu lăsa ziua să treacă fără a învăța ceva! Sau fără a relua unele cunoștințe. Vei fi mai chibzuit, sau altfel spus: mai pragmatic. 

Pești

Partenerul îți oferă încrederea de care ai nevoie. Discuțiile cu el îți alungă fricile, te liniștesc și te ajută să mergimai departe. 

 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a spus Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, evitați să cumpărați produse scumpe, cum ar fi laptopuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel