Vești bune și rele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Scorpion, Balanță, Vărsător. Cuceriri, haos, nouă mașină
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a prezentat previziunile pentru toate zodiile până la finalul lunii mai.

Zodie / ascendent Berbec

Este o senzație că trebuie să faci ceva. Curaj, furie, în orice situație ai vrea să te bagi, să comentezi. Vei zice lucruri, dar sfatul meu este să ai un reminder tot timpul și să-ți aduci aminte: calm, calm, calm. Spre final de săptămână, sport sau te duci într-o aventură, o călătorie.

Zodie / ascendent Gemeni

Mercur retrograd iese din semnul vostru și se întoarce în Casa 12. Nu este cea mai bună perioadă pentru voi, pentru că vor veni multe îngrijorări. Veți considera că nu există scăpare și că viața este nedreaptă și doar vouă vi se întâmplă. Stați prea mult într-o situație. 

Dacă ai următoarea zodie, pregătește-te pentru o mare schimbare până în octombrie! Dacă nu se întâmplă, ”e doar vina ta”

Zodie / ascendent Săgetător

Începe o perioadă bună de făcut copii, o perioadă de cucerire. Din punct de vedere astrologic, aveți toate posibilitățile să se întâmple ceva bun,

Zodie / ascendent Capricorn

Marte intră în Casa 4. Se strică lucrurile prin casă, reparații, vecinii vă mai inundă. Pot apărea certuri între membrii familiei, haos, destul de mult haos. Nici voi nu vă mai înțelegeți din punct de vedere emoțional.

Zodie / ascendent Vărsător

O perioadă bună pentru cei care vor să-și ia permisul, să-și cumpere sau vândă o mașină. Perioadă bună pentru dosare, documente.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel