Vești bune și rele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion, Săgetător. Situație ciudată pentru Pești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Pe 19 martie este un careu între Venus din Pești și Uranus din Taur. Daniela Simulescu, astrolog, a revenit cu noi previziuni pentru zodii.

„Vor exista evenimente neașteptate, mai ales în relațiile blazate și construite pe sacrificiul unuia dintre parteneri sau vom putea să ne reinventăm din punct de vedere amoros, indiferent de statutul în care ne aflăm. Luna parcurge și ea un semn relațional, cel al Balanței”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Duminică, vom avea Echinocțiul de primăvară/ingresul Soarelui în Berbec. 

 

Citește și: Așa îți protejezi creierul în fiecare zi. Ciurea: Carnea grasă nu are ce căuta la cină! Există sănătate și în ceașca de cafea

 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Vei fi caracterizat de o lipsă totală de chef, nu vrei să depui efort sau să te implici în evenimentele celor dragi. Îi lași pe ei să se descurce. 

Taur

Te pregătești de o perioadă mai liniștită, așa că vei începe de astăzi să îți prioritizezi proiectele, atât cele profesionale, cât și cele personale. 

Gemeni

Te minunezi și tu de insistența celor din jur de a te aproba. Îți vei da seama că nu ești cel mai mare fan al lingușelii. 

Rac

Nu este cazul să faci unele cheltuieli doar pentru că alții le-au făcut. Astrele te invită să alegi tu ce faci cu propriile resurse. 

Leu

Partenerul are destule idei năstrușnice și te ia pe sus. Astrele îți recomandă să nu opui rezistență, ci mai degrabă să te lași purtat de viață. 

Fecioară

Programul zilei va fi dat peste cap. Ori mai renunți la câteva planuri, ori accepți că viața poate fi câteodată destul de instabilă. 

Balanță

Venus, guvernatorul tău, face un careu cu Uranus. Te vei confrunta cu mai multe momente provocatoare, dacă nu și cu unele suspiciuni exagerate. 

Scorpion

Partenerul nu va aprecia deloc nevoia ta de control și posesivitatea. Ba chiar se va depărta de tine dacă nu te vei comporta ca un om matur. 

Săgetător

Discuțiile purtate astăzi sunt pline de replici neașteptate. Pe moment, vei avea impresia că toată lumea are ceva cu tine, dar vei descoperi că nu e așa. 

Capricorn

Din când în când este recomandabil să te lași purtat de dorință, mai ales când mergi la cumpărături. Nu ar strica să îți cumperi ceva frumos. 

Vărsător

Nu ai stare deloc! Nu știi cu ce să te îmbraci, cum să te prezinți celorlalți sau dacă să stai mai mult sau mai puțin pe acasă. 

Pești

Îți vei aminti situații vechi când partenerul și-a greșit și îi vei face o sumedenie de reproșuri. Este ceva în tine ce nu îți dă pace.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel