Vești bune și rele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balanță, Scorpion. Noroc extraordinar pentru Pești!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, revine cu noi previziuni pentru zodii.

Luna tranzitează semnul Taurului. „Deși Soarele se rupe de conjuncția cu Saturn, vom începe mai greu săptămâna sau, mai bine zis, vom ieși greu din zona de confort. Ne vor provoca sau obliga alții. Ne apropiem de un trigon între Marte și Uranus. Ceea ce înseamnă că ne vom atinge obiectivele dacă vom fi dispuși să încercăm ceva nou. Toată săptămâna stă sub influența conjuncției Venus-Marte, ce îmbină armonios iubirea cu pragmatismul”, a transmis Daniela Simulescu.

Emisiunea despre horoscop va fi difuzată luni, începând cu ora 9.00, pe DCNews.ro, DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV. Rămâneţi alături de noi! 

 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Pragmatismul se va regăsi în toate acțiunile tale. Vei decide să fii mai potolit, să urmezi și sfaturile celorlalți, mai ales în carieră.

Taur

Provocările întâlnite astăzi nu fac altceva decât să mai diversifice viața ta de zi cu zi. Că parcă prea te poticnești, refuzi să urmezi o schimbare.

Gemeni

Îngrijorările tale se vor amplifica, dacă le vei hrăni cu timp și energie. Astrele îți recomandă să te preocupi mai mult de somn și odihnă.

Rac

Le dai prea multă putere oamenilor dragi. Cu siguranță că sunt foarte importanți pentru tine, dar nu este cazul să trăiești după voia lor.

Leu

Sentimentul de inutilitate va fi exagerat. Este doar o perioadă în care nu primești validare pentru absolut orice acțiune, mai ales la serviciu.

Fecioară

Mercur se apropie de o conjuncție cu Pluto. Nimic din ce faci astăzi nu trebuie să fie superficial. Ai nevoie de profunzime în orice.

Balanță

Vei face eforturi imense să păstrezi o atmosferă pacifistă în căminul tău. Unii apropiați vor crede că ai unele interese.

Scorpion

Ideile tale vor fi repede acceptate și, bineînțeles, și implementate. Comunicarea va fi punctul tău forte în orice domeniu al vieții.

Săgetător

Te vei lovi de încăpățânarea colegilor și a apropiaților atunci când le vei face unele propuneri. Trebuie să te bazezi pe resursele tale.

Capricorn

Fă totul cu încredere! Și nu încerca să demonstrezi nimic nimănui. Toate planetele care îți tranzitează semnul vor să te iei mai în serios.

Vărsător

Din start trebuie să știi că nu ai deloc chef de muncă! Te vei ocupa de strictul necesar. Somnul și odihna nu trebuie neglijate deloc.

Pești

Vei fi norocos la oameni. Orice problemă ai avea, imediat vei fi sprijinit de un prieten. Și chiar vei fi destul de sociabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel