Vești bune și rele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balanță, Capricorn! Iubire pentru Scorpion
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, a prezentat, la DCNewsTV, horoscopul săptămânii 11 - 17 aprilie 2022.

Berbec 

Un pas în spate, nu te arunca, ascultă-i și pe ceilalți. Vindecarea trecutului! Dacă până acum vedeai trecutul într-o imagine, de acum o să vezi și o altă perspectivă, o să poți să treci mai departe. Ești destul de practic, pragmatic. 

Taur

Luna Plină de pe 16 aprilie te învață să nu faci tu tot la locul de muncă. Ești ajutat de Mercur. Și Marte în Casa 10 te sprijină.

Gemeni 

Gândește-te la ceea ce îți dorești. Ce îți place? O să ai instrumentele necesare să pui în practică. Vei avea curaj, încredere. Visează că poți să ai un rol mai important! Poate o să găsești alt loc de muncă în care o să te simți mai bine.

Rac

Vei dori să faci multe, să te și plimbi, să cumperi și lucruri. Vei exagera. (...) Bucură-te de familie, așa cum este ea! Conjuncția Jupiter-Neptun te ajută să visezi.

Leu 

Relația cu partenerul nu o să mai fie tensionată. Fiți mai atenți la ce vă transmit ceilalți. O să fiți atrași de caractere mai misterioase. Pentru cei care au o afacere, o idee, e foarte bine!

Fecioară

Conjuncția Jupiter-Neptun este în Casa 7. V-aș atrage atenția, dacă începeți sau reluați relații zilele acestea, să nu fie aceleași relații toxice în care ați mai fost. (...) Acceptați, treceți peste o anumită limită, dar, la un moment dat, vă dați seama că nu merge, aveți puțină grijă. Pentru cei care au relații și funcționează, această conjuncție vă ajută să treceți la următorul pas, să doriți altceva sau, de ce nu, să căutați o componentă spirituală a relației, nu doar mergem la serviciu, mâncăm etc. Este o anumită energie, o anumită chimie între voi?! Pentru cei care sunteți singuri acceptați-vă defectele.  

Balanță

O să fiți ajutați pe plan personal. Partenerul vă înțelege și se implică cu adevărat. Vă gândiți mai mult la partea financiară.

Scorpion

Iubirea este cea mai importantă pentru voi în acest moment! Iubirea pentru voi, pentru partener, pentru copil. Mai vorbim și de bani. Vă rog să nu riscați mai mult decât este cazul. E o perioadă creativă extraordinară!

Săgetător

Marte iese din Casa 3 și pe 15 aprilie intră în Casa 4. De la discuții în contradictoriu cu colegii, acum veți avea discuții în familie. Luna Plină vă poate ajuta și găsi o conexiune cu prietenii.

Capricorn

Echilibru! Pentru cei care au avut probleme cu copiii, începe o perioadă bună. Conjuncția vă ajută să fiți mai empatici. Empatia poate să fie un instrument foarte bun.

Vărsător

Dintr-o dată, vă dați seama că nu e chiar așa cum credeați voi. Trebuie să fiți dispuși să ascultați și alte variante. Cheltuieli, întârzieri, facturi, creșteri salariale, prime, dar în general cheltuieli. Vă puteți găsi noi talente. Puțină grijă la aroganță. Modestia este bună la voi zilele acestea.

Pești

Avem un stelium în semnul vostru, începând cu 15 aprilie până pe 2 mai. Avem patru planete în semnul vostru. Pe moment, nu vă daţi seama ce e în spatele a ce se întâmplă zilele acestea. Dar trebuie să fiţi deschişi. Dacă apare o propunere să mergeţi la un eveniment, într-o vizită, să învăţaţi ceva, să primiţi tot de la Univers. La un moment dat, veţi vedea că are sens. Omul potrivit la locul potrivit, în momentul potrivit - voi veţi fi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel