Vești bune și rele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Fecioară, Balanță, Scorpion. ”Adio” partenerului, competiție la muncă
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 20 ian, 16:32
WhatsApp
Foto Pexels
Marte în Capricorn vine cu schimbări importante în viețile tuturor zodiilor, cu efecte pe termen lung.

Marte va intra în Capricorn pe data de 24 ianuarie 2022 şi va sta acolo până pe 6 martie 2022. Urmează numeroase decizii.

Marte în Capricorn, efecte pentru fiecare zodie 

Taur / cei cu ascendentul în Taur

Învaţă, studiază, călătoreşte, întreabă, şi vei lua deciziile bune. Veţi lupta pentru crezurile voastre. Cu Marte în casa a 9-a, e bine pentru cei care dau examene, veți avea curaj.  Marte în casa a 9-a vă schimbă un pic. Voi, de obicei, sunteţi mai liniştiţi. Dar Marte în casa a 9-a  s-ar putea să vă grăbească şi s-ar putea să vă priască.

Gemeni / ascendent în Gemeni

Voi veţi fi cei care iau decizii financiare dure în cadrul familiei. Este o perioadă bună pentru business cu Marte în casa a 8-a, pentru cei care au investiţii, pentru cei care fonduri, sau vă gândiţi că aveţi nişte bani şi nu aţi vrea să îi lăsaţi să zacă într-un cont, ci să îi puneţi la muncă, şi veţi găsi soluţii în acest sens. Dar, cu Marte în casa a 8-a, vedeţi că lucrurile trebuie făcute într-un mod foarte strategic.  

Rac / ascendent în Rac

Undeva se ia o decizie care, pe moment, poate să nu pară semnificativă, dar care să aibă multe implicaţii în spate şi nu o să vă convină. Sau o să vi se pară că oamenii apropiați sunt prea răutăcioşi cu voi, sunt prea agresivi, prea intransigenţi, vor prea multe de la voi. Sunteţi tot timpul într-un hei-rup să mulţumiţi pe toată lumea. De ce vă va provoca Marte pe acest plan? Voi sunteţi obişnuiţi să mai îndulciţi oamenii, să mai îndulciţi situaţiile. Cu Marte în casa a 7-a nu o să puteţi. Se pot rupe relaţii, se pot relua relaţii, pot apărea chestiuni legale. Unele vă mulţumesc, altele nu.

G Ad:

Leu / ascendent în Leu

Marte va tranzita casa a 6-a. Grija pentru sănătate este foarte importantă şi atenţie la relaţiile cu colegii. S-ar putea să fie mici neînţelegeri, mici dispute, vorbe aruncate, gesturi, fapte. Veţi fi într-o competiţie permanentă cu mediul de lucru. Competiţia e bună la locul de muncă, dar vedeţi să fie bună pentru realizarea unui proiect, nu pentru a arăta cine are muşchii mai mari.

Continuarea pentru celelalte zodii pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro