Vești bune pentru Taur, Fecioară și Capricorn. Probleme pentru alte trei zodii
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Fotografie de la Gabriela Cheloni: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/lan-de-floarea-soarelui-expresie-faciala-cadere-toamna-3867382/
Fotografie de la Gabriela Cheloni: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/lan-de-floarea-soarelui-expresie-faciala-cadere-toamna-3867382/
Începutul anului 2023 vine cu vești bune pentru unele zodii.

Am intrat în 2023. Astrele ne recomandă ca recuperarea să nu fie heirupistă, ci realizată pe etape. Să nu uităm că Soarele se află în continuare în semnul Capricornului, până pe 20 ianuarie. În plus, Mercur este retrograd în același semn până pe 18 ianuarie. Cu alte cuvinte, rezolvarea problemelor vechi este tot ceea ce contează. Arhetipul Capricornului vorbește despre un ritm încetinit, despre lucrul bine făcut, seriozitate și maturitate. Dar și despre… răbdare! Da, exact! În primele trei săptămâni din 2023 suntem obligați să o accesăm în absolut orice domeniu. 

Și cum anul 2023 se anunță unul al acceptării, am putea spune că tranzitul Soarelui prin Capricorn ne va trezi la realitate. Mai ales pe unii!

TAUR/ASCENDENT ÎN TAUR

 

Zodia ta este una dintre cele mai bine aspectate în sezonul Capricornului! Perioada aceasta te invită să explorezi, să evoluezi, să călătorești. Fie că este vorba de o excursie de o zi, de o vacanță undeva departe, sau doar de înscrierea la un curs sau la un club de activităţi. Chiar ai nevoie ca la început noului an să îți lărgești orizonturile. Descoperi că este mai ușor ca niciodată să scapi de partea conservatoare și să mai accepți noutatea. Sau să permiți și părerilor altora să existe, sau că începi să accepți că există și alte variante. 

 

VEZI CONTINUAREA PE ASTROSENS.RO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel